Ronit en CorineNieuwe editie, najaar 2015

Kom 29 september en 27 oktober naar de Rode Hoed naar de talkshow Onbekend Onbemind.

Wie is de vrouw met je wie je al drie jaar lang elke dag de tram deelt, de man met de hoed die je dagelijks voorbij ziet lopen met zijn hond? Is hij eenzaam, getrouwd, vader van zes kinderen?

We hebben eigenlijk geen idee van de mensen met wie we in de stad wonen. Maar iedereen heeft een verhaal, zielenroerselen, blijdschappen, angsten, liefdes, familie. Op televisie zijn doorgaans de BN’ers aan het woord. We vinden het interessant naar ze te luisteren, omdat ze BN’ers zijn, of omdat ze de actualiteiten duiden en voorzien van analyses. Toch zijn de ‘gewone’ voorbijgangers vaak net zo interessant, misschien wel interessanter. Want iedereen – bekend of niet- heeft een verhaal. Onbekend bemind poogt in een intieme talkshow-achtige setting achter de verhalen te komen van de mensen met wie wij wonen, bij de bakker staan, op trams wachten.

In het maandelijkse programma zullen per keer twee stadsgenoten dertig minuten worden ondervraagd door Corine Koole en Ronit Palache: mannen of vrouwen die tot een paar minuten voor aanvang van het gesprek, ook bij de interviewers, onbekend zijn.

Lijkt het je leuk om geïnterviewd worden? Dan kunt u een e-mail sturen naar Susanne Cammelbeeck, s.cammelbeeck@rodehoed.nl.

Aanmelden is verplicht en kan via kaarten@rodehoed.nl. Plaatsen zijn beperkt. Check ook de facebookpagina of de site van de Rode Hoed