Onbekend Bemind

Auteurs en journalisten Corine Koole (o.a. bekend van Volkskrant Magazine en LINDA.) en Ronit Palache dagen in Onbekend Bemind onbekende Amsterdammers uit hun levensverhaal te vertellen. Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten in het Rozentheater in Amsterdam.

.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

.

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

.

In de pauze en na afloop kunnen publiek en gasten elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje. Kaarten zijn te bestellen via de Rode Hoed en kosten € 9,50 per stuk. In verband met de beperkte capaciteit is het aan te raden kaarten op tijd online te reserveren.

De volgende editie van Onbekend Bemind vindt plaats op maandag 3 september, aanvang 20.15 uur.


Muziek

In het programma op 3 september a.s. zal de muziek worden verzorgd door singer songwriter en multi-instrumentalist Melle (Boddaert), student aan het Conservatorium Haarlem. Melle specialiseert zich in het schrijven en vertolken van pakkende pop songs die met veel passie en drive gezongen worden.

.

Vorig jaar won Melle de Nobel Award Leiden en bracht hij zijn eerste EP uit, ‘Y’. Zijn nieuwe single, On The Road, is net uit en werd al live ten gehore gebracht bij Leo Blokhuis op NPO Radio 2. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Melle zal doorbreken naar de mainstream.

Meer informatie over Melle en zijn bijzondere muziek: mellesongs.com.