Onbekend Bemind

Auteurs en journalisten Corine Koole (o.a. bekend van Volkskrant Magazine en LINDA.) en Ronit Palache dagen in Onbekend Bemind onbekende Amsterdammers uit hun levensverhaal te vertellen. Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten in het Rozentheater in Amsterdam.

.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

.

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

.

In de pauze en na afloop kunnen publiek en gasten elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje. Kaarten zijn te bestellen via de Rode Hoed en kosten € 9,50 per stuk. In verband met de beperkte capaciteit is het aan te raden kaarten op tijd online te reserveren.

De volgende editie van Onbekend Bemind vindt plaats op donderdag 4 november, aanvang 20.15 uur.


Live muziek

Iedere editie van Onbekend Bemind word muzikaal omlijst door een optreden van jonge muzikanten. Op 4 november is dat Jade Doe, een singer-songwriter uit Alkmaar die studeert aan het conservatorium in Arnhem. Jade schrijft en produceert alternatieve R&B en binnenkort brengt ze haar debuut single uit, “Let him go”. Tijdens Onbekend Bemind komt deze single zeker voorbij plus nog drie andere nummers van haar hand. Jade Doe zal worden begeleid door Eric Aelenei op toetsen en Sem Willemsen op drums.