Onbekend Bemind

Corine Koole  en Ronit Palache dagen in het programma Onbekend Bemind onbekende Nederlanders uit om hun levensverhaal te vertellen. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks live programma in de kleine zaal van de Rode Hoed in Amsterdam.

 

Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Vergeet televisietalkshows,

BN’ers, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen. De interviews worden omlijst door korte optredens van jonge. veelbelovende artiesten.

 

In de pauze en na afloop kunnen publiek en gasten elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje. Kaarten zijn te bestellen via de Rode Hoed en kosten € 5,- per stuk. In verband met de beperkte capaciteit is het aan te raden kaarten op tijd online te reserveren via De Rode Hoed.

 

De volgende editie van Onbekend Bemind vindt plaats op maandag 8 oktober, aanvang 20.30 uur.