Onbekend Bemind

Auteurs en journalisten Corine Koole (o.a. bekend van Volkskrant Magazine en LINDA.) en Ronit Palache dagen in Onbekend Bemind onbekende Amsterdammers uit hun levensverhaal te vertellen.

Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten.

Angsten en dromen

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

Onvoorbereid

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

In de pauze en na afloop kunnen publiek en gasten elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje.

Live muziek

Iedere editie van Onbekend Bemind word muzikaal omlijst door een optreden van jonge muzikanten, studerend aan het Conservatorium in Haarlem.

Houd deze site in de gaten voor nieuwe data van Onbekend Bemind.