Masterclass Persoonlijk Interview

Corine Koole geeft ook diverse interview-masterclasses en workshops variërend van een aantal uur tot een hele dag.

De volgende masterclass staat gepland op 17 april van 10.00-17.00 uur bij Corine thuis in Amsterdam. De kosten voor de masterclass bedragen € 300 per persoon, inclusief koffie, thee en een lunch.

Privé masterclass

Liever exclusief deze masterclass volgen?

Via een persoonlijke training leert Corine je de tien wetten van het interview, kun je haar alles vragen en krijg je feedback op een door jou gekozen interview.

De inhoud is hetzelfde als een groepsbijeenkomst, maar dan compacter, persoonlijker met veel ruimte voor vragen en feedback. Datum is in overleg, de locatie is bij Corine aan de keukentafel of online en de kosten zijn € 900,-.

Meld je aan via onderstaande knop.

Over de masterclass

De masterclass Persoonlijk Interview is een eendaagse cursus bedoeld voor podcastmakers en journalisten voor dag-, week- en maandbladen die door willen dringen tot de kern.

Aan de hand van talloze geschreven interviews en fragmenten uit televisie-interviews van o.a. Ischa Meijer, Eva Jinek, Theo van Gogh, Louis Theroux, David Remnick, legt Corine Koole uit hoe je je interview skills kan verbeteren.

Uiteraard geeft ze ook veel voorbeelden uit haar eigen 25-jarige praktijk en legt ze uit wat ze belangrijk vindt. De masterclass is levendig en interactief en de cursisten hebben zelf een grote inbreng.

“Masterclass Persoonlijk Interview” verder lezen